03 juni, 2014

Godisbuffé & dessertbord


Det blir alltmer populärt att ha en godisbuffé på sin fest/bröllop. Blanda godis, snacks och nyttigare tilltugg och duka upp det fint tillsammans med dekoration i festens färger (pom poms, ballonger, girlanger, blommor...).

De senaste veckorna har vi fått in en hel del nyheter i webbutiken som passar till godisbuffén/dessertbordet. På bilden ovan ser ni glasburkar som passar fint till godis, salta pinnar, nötter eller sockerbitarna i anslutning till kaffet.
I burkarna ser vi jordgubbskulor och toffékulor som även de finns i webbutiken. Goda och dekorativa att ha med på dessertbordet eller varför inte fylla små presentaskar med godiset som ni ger era gäster.



Presentaskar och vackra påsar finns det massor att välja på och ni finner dem här>>
Dessa kan man exempelvis placera ut på gästernas tallrikar vid middagsbordet. Det är alltid gott med något sött efter maten!



Glasskålar och glasburkar kan man aldrig få för många utav och de är riktigt användbara på ett dessertbord. Den stora glasskålen på bilden ovan kan man exempelvis ha till godisbuffén, ha bål i eller varför inte plantera ett vackert blomsterarrangemang i den? 



Här har vi ett exempel på hur en godisbuffé kan se ut. Ha gärna godis i festens färgtema och blanda godisskålarna med loppisfynd, skyltar och dylikt. Extra fint blir det om man, som i detta fallet, dukar i olika höjder. 




Här har vi ett vackert dessertbord med bröllopstårtan, kakor samt godis. Ljusen, spetsduken, blommorna och det vackra avlastningsbordet är detaljer som gör det här dessertbordet extra dekorativt.


Bild: Amy Atlas

Här har vi ett mer stilrent dessertbord där tårta, kakor, godis och dryck serveras. Effektfullt med de stora ballongerna
Ställ gärna fram sugrör i festens färgtema på bordet. Det är oerhört populärt med papperssugrör i olika färger just nu. 















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar