14 januari, 2014

Effektfullt med tomtbloss på bröllop/festTitt som tätt nämner jag tomtebloss här på bloggen och jag står fast vid att det är en fantastisk detalj att ha med på ett bröllop eller en fest. Det passar året runt och kan användas på många olika sätt.


Först och främst är det riktigt vackert att ha med vid bröllopsfotograferingen och mest effektfullt blir det givetvis om det är mörkt. Använd er helst utav långa tomtebloss och säg till er fotograf innan att ni vill ha bilder med tomtebloss så att han/hon har möjlighet att förbereda sig på hur man går tillväga. 


Bild: Matt Kennedy

Bild: Matt Kennedy

Bild: Matt Kennedy

Bild: Matt KennedyBildkälla okänd

En annan variant är isfacklor som ger en maffigt intryck. Placera dem exempelvis vid uppfarten och tänd då brudparet kommer till festlokalen...


Eller ha dem vid bröllopstårtan.

Bild: Gia Canali

Lika fint är det med vanliga tomtebloss.

Bild via By Blood

Om man inte vill ha tomtebloss vid fotograferingen eller på bröllopstårtan finns det andra tillfällen där de passar utmärkt. Om ni gifter er på vintern och det är mörkt då ni kommer ut från kyrkan kan det vara effektfullt att varje gäst tänder ett tomtebloss istället för att kasta ris.
Ett annat tillfälle är att gästerna har tomtebloss då ni dansar er bröllopsvals. Kolla dock så att det inte finns ett brandlarm alldeles i närheten!


Bildkälla okänd

Tycker man om att pyssla så kan man dekorera tomteblossen med ett litet meddelande till gästerna. Kom även ihåg tändstickorna!

Bildkälla okändUnder kommande vår kommer vi att få in tomtebloss i vår webbutik!
Det finns många beskrivningar och filmer på hur man går tillväga för att fotografera tomtebloss. Se exempelvis här>>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar