22 maj, 2013

Säckväv på bröllop



Säckväv är ett riktigt användbart material till bröllop och passar lika bra till det romantiska bröllopet som till det rustika höstbröllopet. Använd din fantasi och låt säckväven bli din röda tråd i bröllopstemat.

Varför inte använda det till brudbuketten som på bilden ovan? Spelar ingen roll vad du har för färg på din bukett, säckväv passar till allt!



Använd säckväv som duk, löpare eller tablett. 


Dekorera bröllopstårtan och/eller tårtfatet med säckväv. 


Säckväv går även att använda till bröllopsinbjudan och/eller festprogrammet.





Nu har vi fått in säckväv i webbutiken. En variant som är lite bredare och kan exempelvis användas som löpare samt en samlare rulle som kan användas till diverse DIY-projekt.







Bilder: Ruffled, Two birds one stone, okänd, okänd  

21 maj, 2013

Ballonger på bröllop


Ballonger på ett bröllop; hiss eller diss? 
Vet att det är blandade känslor om ballonger verkligen passar in på ett bröllop då en del tycker att det blir för mycket barnkalas över det hela medan andra tycker att det är ett måste att dekorera sitt bröllop med ballonger. 

Men det finns så många olika sätt att använda sig utav ballonger på ett bröllop. Vissa har det endast under bröllopsfotograferingen medan andra smyckar hela festlokalen full med ballonger. Och så finns det så många olika modeller och storlekar att välja på. En del tycker exempelvis att man får bort barnkalas-känslan om man använder sig utav stora ballonger. 
Inget är rätt eller fel, välj det som passar er själva bäst så kommer det garanterat bli bra!



Många har som sagt var endast ballonger med under fotograferingen. Här har brudparet mindre ballonger och har därför flera ihop för att ge ett maffigare intryck.


Här har vi ett annat exempel på hur man kan använda sig utav ballonger på ett bröllop. Ge alla gäster varsin ballong efter vigseln och släpp dem sedan samtidigt. Effektfullt och ett roligt alternativ till såpbubblor och ris kanske?


Dekorera din fest- eller vigselplats med ballonger. 


Här har de dekorerat dessertbordet med ballonger.


Använd ballonger som bordsdekoration.


Gör det extra fint genom att dekorera repet med exempelvis murgröna.


En fin idé till save-the-date kort!



Riktigt effektfullt att ha så många ballonger på en liten yta vid fotografering. Snyggt också att blanda heliumballonger med vanliga ballonger som ligger på golvet.





Nu har vi fått in ballonger i vår webbutik. De är riktigt stora då de är 90cm i diameter! Vi kommer även att få in mindre ballonger inom en snar framtid.







15 maj, 2013

Såpbubblor på bröllop

Foto: Amber Dawn


Att byta ut riset till såpbubblor blir allt vanligare. Jag hade det själv på mitt bröllop och det blev väldigt effektfullt på bilderna. Dessutom blir det ett extra roligt inslag då man har med barn på bröllopet.

Nu har jag fått in lite såpbubblor i min webbutik och under den närmaste tiden kommer det att fyllas på med mer bröllopsartiklar. Ni är varmt välkommen in i webbutiken!

08 maj, 2013

Bröllopstidning


Ett nytt nummer av e-magasinet Utterly engaged är nu ute och jag kan rekommendera en titt i den. Speciellt inspireras jag utav bröllopet på sidan 56-78 med många fina idéer, detaljer och mycket glädje och kärlek!

06 maj, 2013

Fotografering av vigselringar

 
Under en bröllopsfotografering kan det vara roligt att få med något kort på vigselringarna. Detta kan man givetvis göra på lite olika sätt och här kommer några idéer...