06 november, 2013

Vinterbröllop i vitaste vitt


Vi har gått in i november och tiden för vinterbröllop är inne. Det är en magiskt vacker tid och jag kan förstå alla brudpar som väljer att gifta sig den här tiden.

Så vad väljer man för tema på ett vinterbröllop? Ja, det finns givetvis oändligt många alternativ men idag tänkte jag visa inspirationsbilder i vitaste vitt. 


Det kanske inte är lika behagligt att ha fotograferingen utomhus som på sommarhalvåret men om ni har möjlighet att ändå ta några kort utomhus så gör det. Fånga upp årstiden och stämningen i era kort så att du får tillbaka den där känslan när ni sedan tittar tillbaka på era bilder.

Paraply passar lika bra på vintern som på sommaren.


Tänk att hitta den där klänningen som passar perfekt till ert bröllopstema eller årstid. 
Om ni vill ha en bröllopstårta med sommarbär men ändå få en känsla utav vinter och snö så kan ni pudra på lite florsocker över bären och tårtan. 


Tomtebloss fungerar alltid men nog är det extra effektfullt på vinterhalvåret då det är mörkt stora delar utav dagen. Dela ut tomtebloss till gästerna utanför kyrkan eller varför inte dekorera desserten med ett tomtebloss?Dekorera festlokalen med vita blommor, vita pom poms och mycket ljus. Varför inte göra en maffig dekoration som på bilden ovan med hjälp utav ljusslingor?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar