09 oktober, 2013

Bröllop i äppeltider


Planerar du ett höstbröllop men är fortfarande tveksam på temat på bröllopet/festen? Varför inte ta tillvara på det naturen bjuder på just nu. Gör vackra dekorationer utav färgglada höstlöv, smycka bordsdukningen med rönnbär eller använd dig exempelvis utav äpplen som tema.

Låt fantasin flöda och använd dig utav äpplen i alla dess sammanhang. Här har vi några exempel...


Varför inte använda dig utav äpplen i din brudbukett? Originellt och snyggt och det kommer garanterat bli en brudbukett som både du och dina gäster kommer att minnas.Plocka ut några jämna och stabila äpplen och gröp ur så att ett värmeljus får plats. Vackra och billiga ljusstakar som kan pryda både festbordet och festlokalen. 
Eller varför inte samla flera äpplen i ett vattenkärl för att ha vid entrén då bröllopsgästerna anländer till kyrkan/festlokalen.Om man inte vill göra ljusstakar utav äpplena kan man ändå ha med dem i bordsdukningen. I det här exemplet har de använt äpplen dels som bordsplacerings hållare och dels som en del i blomsterarrangemanget.


Låt bröllopstårtan gå i samma tema. Den behöver nödvändigtvis inte smaka äpplen men kan gärna dekoreras med några äpplen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar