21 maj, 2013

Ballonger på bröllop


Ballonger på ett bröllop; hiss eller diss? 
Vet att det är blandade känslor om ballonger verkligen passar in på ett bröllop då en del tycker att det blir för mycket barnkalas över det hela medan andra tycker att det är ett måste att dekorera sitt bröllop med ballonger. 

Men det finns så många olika sätt att använda sig utav ballonger på ett bröllop. Vissa har det endast under bröllopsfotograferingen medan andra smyckar hela festlokalen full med ballonger. Och så finns det så många olika modeller och storlekar att välja på. En del tycker exempelvis att man får bort barnkalas-känslan om man använder sig utav stora ballonger. 
Inget är rätt eller fel, välj det som passar er själva bäst så kommer det garanterat bli bra!Många har som sagt var endast ballonger med under fotograferingen. Här har brudparet mindre ballonger och har därför flera ihop för att ge ett maffigare intryck.


Här har vi ett annat exempel på hur man kan använda sig utav ballonger på ett bröllop. Ge alla gäster varsin ballong efter vigseln och släpp dem sedan samtidigt. Effektfullt och ett roligt alternativ till såpbubblor och ris kanske?


Dekorera din fest- eller vigselplats med ballonger. 


Här har de dekorerat dessertbordet med ballonger.


Använd ballonger som bordsdekoration.


Gör det extra fint genom att dekorera repet med exempelvis murgröna.


En fin idé till save-the-date kort!Riktigt effektfullt att ha så många ballonger på en liten yta vid fotografering. Snyggt också att blanda heliumballonger med vanliga ballonger som ligger på golvet.

Nu har vi fått in ballonger i vår webbutik. De är riktigt stora då de är 90cm i diameter! Vi kommer även att få in mindre ballonger inom en snar framtid.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar