06 mars, 2013

Färg på bröllopsklänningen?Kan man ha någon annan färg på sin bröllopsklänning än vit? Klart man kan om man vill! Det hör ju inte till vanligheten men varför vara som alla andra hela tiden? Om du tycker om färg eller har fastnat totalt för en klänning med färg tycker jag absolut att du ska köra på det.
Och varianterna är många. Ett alternativ är att underkjolen till den vita bröllopsklänningen är utav en annan färg. Det behöver nödvändigtvis inte synas då klänningen hänger rakt ner utan kan skymta till då man rör sig.Extra snyggt tycker jag att det är att ha en färgad underkjol då man har en lite kortare klänning.Vissa klänningar har en annan färg/mönster på insidan utav klänningen.


Ett annat, mycket vanligare, alternativ är att ha ett band i en färg till den vita klänningen. Bra alternativ om man vill ha något som bryter av men ändå inte för mycket.


Eller varför inte ha hela bröllopsklänningen i en helt annan färg?

2 kommentarer:

 1. åhh att jag inte hittade denna bloggen innan mitt eget bröllop! Nu tipsar jag alla mina blivande brudvänninor om den :). Själv hade jag ingen vit klänning utan guldfärgad på mitt bröllop... men herregud vilken megaångest jag hade efter jag skrivit på att jag skulle köpa den och den var på väg att sys upp. Men jag ångrar inget! kände mig som världens finate brud i en ickevit klänning när det väl var dags :)
  // sandra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ååå guldfärgad, det låter ju magiskt fint!!! Jag blir så glad när jag hör människor som formar sitt bröllop efter eget tycke och smak.

   Tack för fina ord, jag blir så glad!

   /Jenny

   Radera