27 januari, 2013

Bröllop i Paris på tu man hand
Snubblade över dessa bilder från ett magiskt vackert bröllop. Paret förverkligade deras dröm om att gifta sig i Paris. Det hade även en önskan om att fira sin bröllopsdag utan några gäster. De arrangerade en bröllopsfest för familj och vänner innan de åkte iväg på deras tre veckor långa bröllopsresa men på deras stora dag ville de vara ensamma. Fast riktigt själva var de visserligen inte eftersom de hade med en fotograf under hela dagen.


Bruden har gjort en brudbukett utav broscher efter denna guide>>

Bröllopsceremonin hade de i trädgården vid slottet i Versailles.

 
Och bröllopslöftena avlade de i en båt på en sjö vid Versailles. Romantiskt! 
Sedan bar det iväg till Paris. Kan kännas udda att brudparet tar tåget en sådan här dag men varför inte. Effektfulla, och lite annorlunda, bröllopskort blir det också.
 
 
 
Jag brukar alltid tala gott om att ha en fotograf med på sitt bröllop och så även denna gång. För även om man åker iväg från vänner och familj och gifter sig på tu man hand så kan jag tycka att det är välinvesterade pengar att ha en fotograf med. Det här är en dag du aldrig mer kommer att uppleva och bilderna från er stora dag kommer att vara värdefulla.
Bilder via Green Wedding Shoes, fotograf: K Miller Photographs

5 kommentarer:

 1. Vilka otroligt vackra bilder.
  Och jag som är så sugen på att åka till Paris, det här mildrade inte mitt sug direkt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig, bilderna är underbara och vem blir inte sugen på ett liknande bröllop (eller bara en Parisresa för den delen :-))

   /Jenny

   Radera
 2. Hej!

  Jag letar fotograf för ett stundande bröllop i Paris och fastnade för dessa bilder, otroligt vackra! Du vet möjligtvis inte något om vem fotografen är? Tack på förhand!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Visst är det vackra bilder! Fotografen hittar du här: http://www.kmillerphotographs.com
   Lycka till!

   /Jenny

   Radera
  2. Tusen tack, såg nu också länken i inlägget...

   Radera