14 augusti, 2012

Bröllop vid havet


Det är något visst med havet. Det ger ett lugn och kan ibland förtrolla en med dess skönhet. Soliga sommardagar glittrar vattnet med en ljusblå/turkos ton och ser så svalkande ut medan en höstdag med blåst och dimma ger ett helt annat utseende. Samma hav, olika uttryck men lika vackert!

Tror att det är fler än jag som lockas till vattnet och kanske det betyder så mycket för er så att ett bröllop vid (eller på) havet är ett givet val. Grattis i så fall, ni kommer få ett vackert bröllop!


Att hålla ett bröllop på en båt är det långt ifrån alla som har möjlighet att ha. Men en bröllopsfotografering på vattnet kanske är något att tänka på? Om ni har möjlighet att vara i närheten av en bro så kan fotografen ta effektfulla bilder ovanifrån. Kom ihåg bara att rengöra båten ordentligt för att inte förstöra brudklänningen.Eka eller segelbåt. De är lika vackra båda två.


Hela brudföljet på båt.Andra sätt att använda sig utav tema båt är som på bilden ovan. Ha bordsplacering i en gammal eka, eller foton på bröllopsparet och/eller bröllopsgästerna eller varför inte ha något typ av gästbok liknande bilden ovan.


Eller varför inte använda en båt som dryckesförvaring. Fyll den med is och dryck så får bröllopsgästerna förse sig själva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar