18 augusti, 2012

Bröllop på sensommarenVi är i mitten utav augusti och sensommaren är här. Plötsligt dras man till andra färger där pastell byts till lite dovrare nyanser.

Detta bröllop har en riktigt fin färgkombination till ett sensommarbröllop. Visserligen är lila en fin färg året om men ihop med mörk grönt och beige passar det utmärkt på hösten.


Dekorera gärna festbordet med loppisfynd för att få en originell dukning.Använd gamla vinkorkar till namnplaceringen. Om man tycker att det är svårt att texta för hand så finns det många fina fonter att ladda ner ( titta exempelvis på www.dafont.com ).Ett fantastiskt vackert blomsterarrangemang i bröllopets färgtema.


Dekorera brudparets stolar med blommor.

I stället för gästbok får bröllopsgästerna skriva små meddelanden på vinkorkar. Rolig idé och kul också att de följer upp med vinkorkarna från borsplaceringen.
Snyggt också att följa upp färgtemat med frukter i färgtemat. Vindruvor och plommon passar alldeles utmärkt till ett sensommar bröllop.Bilder: Eon Images

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag måste bara få skriva vilken tur jag hade när jag hittade din blogg. Både jag och min fästman blir inspirerade av samtliga blogginlägg du skrivit. Vi har bestämt oss ett tema och i vilka färger det blir (pastell) tack vare dig!

  Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, vad glad jag blir!!!
   Så kul att ha ett bröllop att se fram emot. All lycka till er!

   /Jenny

   Radera