03 juli, 2012

Vad vore ett bröllop utan dans?


Vad vore ett bröllop utan dans? Enligt mitt tycke så hör dansen till en utav de roligaste delarna på ett bröllop och det brukar alltid kännas en aning befriande att få svänga sin lurviga efter en lång middag.


Och det hela brukar ju börja med bröllopsvalsen. Inget ont om den men jag tycker att man ska göra som man själv vill. Tror att det finns en del bröllopspar som inte alls ser fram emot bröllopsvalsen utan ser det som en tradition som man inte kan bryta. Kom ihåg att forma bröllopet efter er som personer och gör i så fall något annat utav valsen, byt ut den till något som känns mer bekvämt eller hoppa över den delen helt.


Själv tycker jag att det är just den här delen som är den roligaste. Då bröllopsparet delar dansgolvet med alla dansglada bröllopsgäster.
Och så kommer vi till det här med fotograferingen. Om du har möjlighet så ha gärna med fotografen tills det blir dags för dans. Det kan bli många effektfulla kort på bröllopsparet och dessutom många roliga och härliga kort på alla dansanta gäster.


För dem med lång och otymplig brudklänningen kanske inte dansen blir så som man önskar. Ska man göra ett ombyte lagom till dansen eller ska man ha samma klänning under hela festen? Jag vet inte, men nog kan jag säga att min långa bröllopsklänning med släp inte var det smidigaste att dansa i. Jag hade mycket väl kunnat tänka mig att byta till en kortare klänning likt bilden ovan för att göra dansen lite lättare och dessutom hade det underlättat min beslutsångest som jag hade innan bröllopet angående om att ha en lång eller kort klänning...

3 kommentarer:

 1. Åh vilken mysigt och bra blogg. Vi ska gifta oss nästa år och jag har fått jättemycket idéer och tips. Funderar också på en kort klänning och om det blir en lång så blir det utan släp. Just för att man ska kunna dansa ordentligt. :-) /Frida

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla!!! Ja, det där med att välja bröllopsklänning är inte det lättaste. För min del blev det inte alls så som jag planerat från början, jag ändrade mig helt då jag stod i provrummet... Tycker dock att det är riktigt snyggt med korta klänningar!
   Hoppas du hittar tillbaka till min blogg, hör gärna av dig om det är något speciellt som du vill läsa om här.

   /Jenny

   Radera
 2. Fantastiska bilder. Liv, fart och hjärta.

  SvaraRadera