06 maj, 2012

Fotorgrafering vid förlovning


För er som följt min blogg ett tag är det inte någon nyhet att jag är extra svag för förlovningsfotograferingar. Åååå, vad jag önskar att jag och min make hade kommit på den idén den dagen vi förlovade oss eller inför planeringen av vårt bröllop...
Men det behöver inte vara försent. Paret på bilderna är nämligen gifta sedan några år tillbaka och har nu gjort en förlovningsfotografering så här i efterhand. Bara för att de så gärna ville - en himla bra idé tycker jag!
Tror att det skulle vara otroligt roligt att få vara med om ett sådan här planerad och genomtänkt fotografering. Visserligen har man sin fotografering på sitt bröllop men jag tycker inte riktigt att de kan jämföras. Dessutom kan man aldrig få för många kort!
För alla er som har bröllopet framför er kan man ju faktiskt önska sig en fotografering i bröllopsgåva. En present som blir ett minne för livet och kanske det kan vara en rolig sak att göra på sin första bröllopsdag?

Foto/Styling: A couple of night owls
Via: Magnolia rouge

3 kommentarer:

 1. Det är så otroligt fint att ta sådana bilder. Och det känns som att dom nog blir lite mer avslappnade än själva bröllopsbilderna, då lär man ju vara rätt nervös.

  Ska fasiken önska mig (oss) detta i bröllopspresent! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, det blir nog bra mycket mer avslappnat vid en sådan här fotografering. Om du ska önska dig det i bröllopspresent kanske det är bra att du själv letar upp en fotograf innan som känns rätt för er så att inte den som ger presenten väljer ut en fotograf på måfå.

   /Jenny

   Radera
  2. Ja om vi önskar oss det så kommer vi absolut att se ut en fotograf. Jag är alldeles för kräsen för att låta någon annan välja det, haha. ;)

   Radera