11 april, 2012

Bröllopsdetaljer i pastellJag hade vitt och rosa som färgtema på mitt bröllop. En färgkombination som är väldigt vacker och enkel. Men om man tycker att det känns lite för tråkigt men ändå vill använda dig av rosa kan man med fördel blanda in ett par färger till. Använd dig exempelvis utav färgtemat "pastell" och du får en riktigt vacker variation.Jag har skrivit om det några gånger tidigare. Men byt ut de vita bröllopsskorna mot skor med färg. Det blir en riktigt fin brytning till den vita brudklänningen och du kommer troligtvis även kunna använda dem även efter bröllopet.


Eller varför inte byta ut den vita brudklänningen till en skönhet i pastell. Så vackert!


Tillsätt en detalj i färg om du vill ha en vit brudklänning men om du ändå vill att det ska vara något mer än endast vitt. 


Och så har vi blommorna som kanske är det lättaste sättet att ta in färg i sitt bröllop. Vitt, rosa, orange, aprikos... att hitta blommor med vackra färger är inte svårt med undantag av några färger. Turkos kanske inte är det allra lättaste att hitta men då kan man göra som bilderna ovan. Sätt blommorna i en vas med den turkosa färgen eller tillsätt vackra band och snören.Vackra (och förhoppningsvis goda) bakverk och efterrätter i färgtemat.


Tuffa små brudnäbbar som följer färgtemat. Härlig blandning av både färger, material och stilar.2 kommentarer:

  1. Pastell och rätt sorts foton gör sig så fina ihop!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är det fint. Och speciellt så här på våren.

      Radera