03 februari, 2012

Skratt och tårar


Ännu ett bröllop med det där lilla extra enligt mitt tycke. Vet inte om det är för alla fina detaljer och färger eller den riktigt proffsiga fotograferingen eller om det är alla känslor som visas. Tror faktiskt att det mest har att göra med det sistnämnda i kombination med fotograferingen. Fotografen har verkligen lyckats förmedla stämningen under denna dag både med skratt, förväntan, nervositet och en och annan tår.Brudens hår är ju helt underbart, gillar verkligen hennes fläta som gör frisyren festlig men ändå med en avslappnad och naturlig känsla.


Vigseln hölls utomhus och vem skulle inte tacka ja till en ceremoni i kvällssolen på en vingård? Gästerna får varsin solfjäder med brudparets namn och datum. På baksidan kan man ha vigselprogrammet om man vill ha ett sådant.

Gissar att bröllopsmiddagen hölls på samma ställe då gästerna fick njuta utav samma underbara natur. Om man inte är alltför stort sällskap är ett långbord ett riktigt bra alternativ.


Spetsband och sidenband är ett fint sätt att dekorera bordet.  


2 kommentarer:

 1. Verkligen vacker och härlig atmosfär! Jag skulle också vilja gifta mig utomhus, men i det här landet är vädret så opålitligt...
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är ju det där med vädret... Du får ta ett säkert kort istället, Spanien kanske ;)

   /Jenny

   Radera