31 oktober, 2011

Strandbröllop


Vi har precis ställt om klockan till vintertid och mörkret dominerar nu våra dagar. Mysigt på sätt och vis men jag kan ändå inte hålla mig ifrån drömmarna om solen, värmen och den ljusare årstiden. Och fastän det finns så otroligt många olika sätt att ha sitt bröllop känns det för tillfället, i detta mörker och höstrusk, som att ett strandbröllop och en solvarm strand är det enda rätta alternativet.Dock får man tänka sig för innan. För som jag skrivit tidigare så är detta endast ett bra alternativ om stranden är privat. Stämningen blir definitivt inte densamma med halvnakna strandgäster i bakgrunden.


Byt ut de högklackade bröllopsskorna till sandaler eller endast fotsmycken.Ska man även ha bröllopsmiddagen på/vid stranden är det här två alternativ. Första bilden speglar en enkel och avslappnad fest med havets brus som bakgrundsljud. Kanske man sätter igång en stor brasa på stranden när mörkret faller på.
Den andra bilden hör nog till ett lite mer påkostat bröllop med glitter och glamor som den röda tråden. Vackra middagsdukningar båda två och som havet i bakgrunden kan liksom inget bli fel.


Kanske ett alternativ till bordsplaceringen?


Byt ut bilen till två utsmyckade cyklar. Rolig och orginell idé!1 kommentar:

  1. Gud så bra råd du kom med =) tackar så himla mycket... det ska jag ha i åtanke, att kanske låta min kära brudtärna gå med mig då hon är min äldsta vän =) haha.
    tack gullet, jätte fina bilder också här =) kram

    SvaraRadera