14 oktober, 2011

Strandbröllop


Vissa bröllop får en att tappa andan för ett tag. Som denna till exempel. Ett strandbröllop på en liten ö utanför Puerto Rico med ett vackert bröllopspar som strålar kärlek och glädje.



One Love Photo har förevigat deras stora dag med de mest underbara bilder. Här är ett tydligt tecken på alla fotografer inte har samma stil. Kolla upp din fotograf noga och be att få se tidigare fotograferingar. Själv älskar jag verkligen detta - färgerna, skärpan och även oskärpan i vissa bilder samt det konstnärliga sättet de tar sina kort.





Vem drömmer inte om ett strandbröllop? För brudparet var det otroligt viktigt att få gifta sig vid havet och la ner mycket tid på att hitta den perfekta platsen. Om du själv skulle vilja ha ett strandbröllop är det bra om du kan få tag på en privat strand eller en strand som du vet är ganska öde. Man tappar charmen om det ligger halvnakna strandbesökare i bakgrunden!



Brudens klänning kommer från Romona Keveza och är verkligen sagolikt vacker.



Bruden är designer och har lagt ner mycket tid och jobb på detaljerna kring bröllopet. För att framhäva omgivningarna så mycket som möjligt är dukningen och bröllopsdetaljerna ganska neutrala. Riktigt snyggt med linne och jutesnöre till ett strandbröllop.











Bilder via Style me Pretty
Fotograf: One Love Photo

2 kommentarer:

  1. Oj, det var verkligen ett fint bröllop! Vart är det någonstans?

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det fint! Bröllopet var på Vieques Island i Puerto Rico. Sagolikt vackert!
    /Jenny

    SvaraRadera