24 oktober, 2011

Spets


Spets kan vara så otroligt romantiskt och fint samtidigt som det kan vara snyggt och tufft beroende vad man kombinerar det med. Personligen tycker jag om att använda spets ihop med något ruffare material som exempelvis wellpapp eller kraftpapper.
Och vill man ha spets som ett tema på sitt bröllop så finns det även här riktigt många alternativ att använda sig utav. Kanske dessa bilder är en hjälp på vägen...


Det vanligaste är väl att använda sig utav spets i sin brudklänning eller underkläder. Kanske inte lika vanligt, men minst lika vackert, är att följa upp detta med skor i spets. Magiskt vackert!

Inbjudningskorten/kuverten går alltid att följa upp med bröllopets tema, så även i detta fall. I första exemplet blandar de spetsen med beige kraftpapper. Perfekt om man vill ha det så där lagom romantiskt.Tårtan, eller cupcakes om man hellre vill ha det, följer också upp temat. Om du ska en bröllopstårta som är täckt med marsipan kan man enkelt fixa sin tårta med spetsmönster. Köp små spetsdukar på exempelvis loppis och tvätta dem noga. Lägg spetsduken på din marsipan och kavla försiktigt tills du har ett vackert spetsmönster.Servetter, bordslinne och lyktor i spets. Även här finns det massor utav gör-det-själv tips.


Och när man ändå är i pysslartagen kan man även göra några girlanger med spetsmönster. Man kan exempelvis använda sig utav tårtpapper.


2 kommentarer:

 1. Hejsan!! Snubblade in på denna mysiga bloggen. Kikar runt på lite brudklänningar och älskar den hon har på sig på gungan. Undrar vad namnet på den klänningen är eller vart den sälj, om den fortfarande gör det. Tack på förhand Lovisa
  (lovisabjorling@hotmail.com)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lovisa,
   Tack för ditt besök på min blogg! Klänningen kommer från http://www.moniquelhuillier.com/
   Dock vet jag inte om den fortfarande finns kvar i sortimentet då bilden är från 2010.

   Lycka till i jakten på den perfekta brudklänningen!

   Hälsningar
   Jenny

   Radera