09 september, 2011

Bröllop med utomhusvigselJag följer ett flertal amerikanska bröllopsbloggar och blir inspirerad och imponerad. Förra fredagen visade jag ett svenskt bröllop som jag hittade via en amerikansk blogg och den här veckan visar jag ytterligare ett svenskt bröllop. Och visst är det så att hjärtat klappar lite extra när man ser den vackra svenska naturen. De har använt sig utav miljön som rekvisita både vid fotografering, dukning och som uppläggningsfat. Allt är så magiskt vackert! 


Brud med gummistövlar. Rolig och kanske nödvändig detalj i det här fallet. Hon byter skor inför vigseln men stövlarna dyker upp igen senare under fotograferingen. 


Varför inte byta ut riset till såpbubblor? Passar extra bra på ett sådant här bröllop med utomhusvigseln ute i naturen.


Bröllopsparet bor i Australien men hade sitt bröllop i brudens fars sommarhus här i Sverige. I och med att de har med en del gäster från Australien är det roligt att de lyfter fram vissa svenska detaljer. I det här fallet känns det mycket bättre med kanelbullar än exempelvis cupcakes.


De har, tillsammans med familj och vänner, gjort det mesta sjäva. Ett riktigt DIY bröllop med andra ord och anledningen till det är att de ville att bröllopet skulle spegla dem så mycket som möjligt.Bilder via Once Wed
Fotograf: Jonas Peterson

1 kommentar: